Pomoću aplikacije Clavis možete kontrolirati i upravljati pristupom svom domu s bilo kojeg mjesta na svijetu s pristupom internetu. Aplikacija Kingspecialist omogućuje vam da dovršite sve faze programiranja instalacije, izravno na pametnom telefonu i tabletu.

PROTECO elektromehanički motor reduktora za klizna vrata s pogonom na stalak do 800 Kg. Tanak kompaktan dizajn i tih rad. Ugrađena upravljačka jedinica sa sigurnosnom funkcijom otkrivanja prepreka i profesionalnim podešavanjem radnih parametara. Jednostavna i brza ugradnja, prikladna za bilo koji scenarij ugradnje s podesivom (i vertikalno i vodoravno) pločom za pričvršćivanje. Dostupno i u verziji s napajanjem od 24 V, za vrata za intenzivnu upotrebu ili za opcijski rad na baterije u slučaju nestanka struje

KINGgates nudi pouzdanu liniju prepreka za automatizaciju cestovnih prijelaza u stambenom, industrijskom i komercijalnom kontekstu. Jednostavna konfiguracija i širok raspon dodatne opreme omogućuju im da zadovolje najrazličitije potrebe i zahtjeve.